Lemondta koncertjeit a Pokolgép – Dunaszerdahelyen sem lépnek fel

Egészségügyi okokból ma lemondta a Pokolgép zenekar december végi dunaszerdahelyi koncertjét. De a Rock Karácsony nélkülük is megtartásra kerül december 28-án.

Az utóbbi napokban sorra mondta le további decemberi koncertjeit is a banda, így elmarad a tatabányai (december 14.), a kaposvári (december 21.) és a Barba Negrába december 30-ra meghirdetett, hagyományos Pokolgép Metalkarácsony is.

 

OTT VOLTUNK: Nagyot robbant a POKOLGÉP Alistálon (FOTÓK)

 

"Fennállásunk óta nem történt még olyan, hogy a Metalkarácsonyt nem veletek ünnepeljük. Sajnálattal közöljük, hogy egészségügyi okokból kifolyólag a 2019 december 30-i koncert elmarad.

A nehéz döntésben az ad erőt, hogy 2020. május 9-én, a Barba Negra Trackben nem csupán a nyár eleji bulinkat tartjuk meg, hanem szívünk minden szeretetével, a most elmaradt koncertet is pótoljuk.

A december 30-ra megváltott jegyek, automatikusan érvényesek a májusi bulira, vagy a vásárlás helyén 2020. január 10-ig visszaválthatók. Mindenkinek békés ünnepet kíván a POKOLGÉP - Ati, Gábor, Márk, Pinyő, Zalán" - írta közösségi oldalán a zenekar.

 

 

EZ, ATEMPO.sk