Ők lépnek színpadra A Dal 2020 első válogatójában

Ők lépnek színpadra A Dal 2020 első válogatójában

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

A február 1-én, szombaton 19 óra 35 perckor kezdődő első válogatóban lép színpadra:

Fatal Error – Néma
Horus x Marcus ft. Fekete Bori – Tiszavirág
Muriel – Kávés
Varga Szabolcs – Pillanat
Zaporozsec – Találj rám
YA OU – Légy valaki másnak
Pál Dénes – Készen állsz
HolyChicks – Pillangóhatás
Nagy Bogi – Maradok
Talk2night – Veled minden

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi.

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, de az elmúlt évekhez képest ebben változás történik és még nagyobb szerepük lesz a dalválasztási folyamatban.

A Duna Televízió és a Duna World nézői Rókusfalvy Lilivel és Fehérvári Gábor Alfréddal, Freddie-vel kereshetik együtt Magyarország legjobb dalát.

Az adás után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával.

ATEMPO.sk / MTVA
Fotomontázs: ATEMPO.sk