Ma este kezdődik A Dal 2020 - hallgasd meg a dalokat

Ma este kezdődik A Dal 2020 - hallgasd meg a dalokat

Tíz produkcióval indul ma este 19.35-tól A Dal 2020 első műsora. A dalválasztó idén is izgalmas extra produkciókkal lepi meg a nézőket. Az első élő válogatóban A Dal 2020 zsűrije Vincze Lilla, Apáti Bence, Nagy Feró és Pély Barna közösen lép színpadra.

„A többi zsűritaggal együtt egy meglepetéssel készülünk” – árulta el sejtelmesen Apáti Bence táncművész, aki azt is elmondta, hogy a próbákon nem tudta teljesen leküzdeni a zavarát. „Egészen pici gyermekkoromból emlékszem, hogy bármikor kirándulni mentünk a szüleimmel, mindig a Ricse szólt, mert édesapám rajongott a zenéjükért. Ezért most többször emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy Feróval és a többiekkel kollégaként állunk a színpadon. Szerencsére mindhárman sokat segítettek” – tette hozzá.

A műsorban visszatérőkkel és új arcokkal is találkozhatunk. Hallgassátok meg az első tíz dalt (kattanj a nevekre):

Fatal Error – Néma
Horus x Marcus ft. Fekete Bori – Tiszavirág
Muriel – Kávés
Varga Szabolcs – Pillanat
Zaporozsec – Találj rám
YA OU – Légy valaki másnak
Pál Dénes – Készen állsz
HolyChicks – Pillangóhatás
Nagy Bogi – Maradok
Talk2night – Veled minden

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, de az elmúlt évekhez képest ebben változás történt.

A műsor válogatóiban és elődöntőiben a zsűritől kapott összpontszámot bemutató pontozótábla az utolsó dal elhangzása után kerül megmutatásra és ekkor kezdhetnek a nézők először, 10 percen keresztül, SMS-ben szavazatot küldeni a 10 versenydalra a kódszámainak az elküldésével a +36(20,30,70)4422-999-es alapdíjas telefonszámra.

A Duna Televízió és a Duna World nézői Rókusfalvy Lilivel és Fehérvári Gábor Alfréddal, Freddie-vel kereshetik együtt Magyarország legjobb dalát.

Az adás után, 21 óra 45 perctől exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetővel, Forró Bencével és Lolával.

EZ, ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: MTVA