My Songs - Sting ősszel Kassán ad koncertet

Idei My Songs turnéja keretében Sting ezúttal Szlovákiai keleti végére látogat. 2020. október 8-án szólóprodukcióval lép színpadra Kassán, a Steeel Arénában.

A brit világsztár turnéja keretében legnépszerűbb dalait fogja előadni. A műsor felöleli szólókarrierjét és a Police együttessel készített lemezeit is.

 

 

A 68 éves, tizenhétszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző és kísérőzenekara Kassán is elő fogja adni mások mellett az Englishman In New Yorkot, a Fields Of Goldot, a Shape of My Heartot, az Every Breath You Take-et, a Roxanne-t vagy a Message In A Bottle-t.

Sting (eredeti nevén Gordon Sumner) eddig tizenkét szólemezt készített. Legutóbb a jamaicai-amerikai reggae előadóval, Shaggyvel készített közös albumot 44/876 címmel.

 

 

Változatos és rendkívül sikeres karrierje során elképesztő mennyiségű slágerlistás dalt, számtalan elismerést és mintegy 100 millió eladott lemezt produkált. Az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa, társa Andy Summers gitáros és Stewart Copeland dobos volt. Sting 1984-től dolgozik szólóban.

 

ATEMPO.sk