Új könnyűzenei fesztivál indul Sosto Open Air névvel

Új könnyűzenei fesztivál indul Sosto Open Air névvel

Négynapos könnyűzenei fesztivált rendeznek a nyáron Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn: a Sosto Open Air elnevezésű rendezvényen több mint ötven előadó lép fel június 24. és 27. között.

Nyíregyháza első ilyen jellegű fesztiváljának egy közel háromhektáros terület ad otthont, a koncerteket négy helyszínen rendezik meg.

A katlannak nevezett területen lesz a nagyszínpad, a közeli épületeket fényfestéssel világítják meg, az erdős-ligetes rész pedig a fesztiválozók napközbeni pihenéséhez biztosít helyet.

A fesztiválon a hazai könnyűzenei színtér pop-, rock- és retro előadói lépnek fel Rúzsa Magditól és Pápai Jocitól az Ossianon át az Alvin és a Mókusokig. Késő esténként az ország legismertebb dj-i szórakoztatják a közönséget, de hazai és külföldi meglepetés fellépővel is készülnek.

Az eddig bejelentett fellépők:

RÚZSA MAGDI
WELLHELLO
HAPPY GANG
KOZMIX
GROOVEHOUSE
BYEALEX ÉS A SLEPP
OSSIAN
DJ SZECSEI
NEMAZALÁNY
EDO DENOVA
ROAD
TNT
NÁKSI ATTILA
PICASSO BRANCH
HŐSÖK
ISMERŐS ARCOK
CSORDÁS TIBI
BAGOSSY BROTHERS COMPANY
ALVIN ÉS A MÓKUSOK
AWS
LEANDER KILLS
PÁPAI JOCI
UFO
MAJKA & CURTIS
METZKER VIKTÓRIA
STEVE JUDGE
SZABÓ BALÁZS BANDÁJA
FATAL ERROR
AURORA
KATAPULTDJ
PADDY AND THE RATS
ANIMAL CANNIBALS
DEPRESSZIÓ
ANDRO
DR BRS
DROP THE CHEESE
GOLDHAND
JACKWELL
LOVING ARMS
PEAT JR.
PUREBEAT
STRONG R
VASCO
WILLCOX
YAMINA

A szervezők ígérete szerint irányított hangrendszereket fognak alkalmazni annak érdekében, hogy a közelben lakók számára a lehető legkisebb legyen a zajterhelés.

A fesztiválra a belvárosból folyamatosan közlekedő buszjáratokat indítanak, a Sóstófürdő és Sóstóhegy lakosai számára pedig kedvezményes, "szomszéd" jegyeket biztosítanak.

EZ, ATEMPO.sk