Új helyszínen rendezik meg a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót – nézd meg kik a fellépők

A Visegrádi várral szemben, a nagymarosi Duna-parton rendezik meg idén a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót. Az ország egyik legbarátságosabb fesztiválján a népszerű magyar zenekarok koncertjei mellett színházi előadások, sportolási lehetőségek, közösségi programok, gasztronómiai különlegességek várják az érdeklődőket. Az egyedülálló természeti környezet adta lehetőségeket is igyekeznek kihasználni a szervezők.

Az eseményt 2020. június 25. és 28. között tervezik megtartani, amennyiben Magyarország Kormánya által kihirdetett, a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott vészhelyzetnek vége és a korlátozásokat feloldják.

A Dunakanyar szívébe, egy minden eddiginél vadregényesebb helyszínre költözik a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, Nagymaroson a Duna-parton, a Börzsöny és a Szent Mihály-hegy lábánál rendezik meg az eseménysorozatot.

 

Halott Pénz

 

A szervezőknek az elmúlt években is az volt a céljuk, hogy a kulturális programok mellett felhívják a figyelmet a tájegység természeti csodáira, ez az új helyszínen még hangsúlyosabb lesz. Innen ugyanis lenyűgöző kilátás nyílik a Visegrádi várra és a Pilis vonulataira, így bíznak abban, hogy ez még felejthetetlenebb élményt nyújt majd az idelátogatóknak.

A fesztivál zenei programjának tervezésekor a minőség és a sokszínűség voltak a legfőbb szempontok, így a legnépszerűbb hazai zenekarok közül fellép a Halott Pénz, a Blahalouisiana, Rúzsa Magdi, a Punnany Massif, a Follow the Flow, a Random Trip, az Ivan & The Parazol, az Erik Sumo Band, Péterfy Bori & Love Band, Lóci játszik, a Supernem, a Carson Coma és az Európa Kiadó.

Koncertet ad a Russkaja, valamint idén is érkeznek külföldi fellépők Lengyelországból, Csehországból és Szlovákiából is. A színházi sátorban a visegrádi négyek országainak társulatai váltják majd egymást, emellett utcaszínház, közösségi programok, sportolási lehetőségek és gasztroudvar is várja majd az érdeklődőket.

 

Blahalouisiana

 

A fesztivál jegyértékesítése március 19-én limitált akcióval indul.

ATEMPO.sk