A Virtuózok újévi hangversenye lesz látható Lugosi Dániel Ali koncertje helyett (+VIDEÓ)

Ahogy arról korábban írtunk, Lugosi Dániel Ali, a Virtuózok komolyzenei tévés tehetségkutató első abszolút győztese adott volna önálló koncertet Budapesten.

A koronavírus terjedésének megelőzése céljából hozott intézkedések viszont a koncertet, majd a zártkapus online előadást is meghiúsították.

De a Virtuózok csapata nem szerette volna, hogy a kitűzött időpontban a rajongók ne maradjanak kedvenceik nélkül. Így helyette a közösségi oldalukon megtekinthető lesz a 2018-as, eddig még sohasem publikált újévi hangversenyük, a Mesterkoncert felvétele a Müpából.

Az estén a Virtuózok mentorai (Balázs János, Bogányi Gergely, Kesselyák Gergely, Miklósa Erika, Molnár Levente, Várdai István) és a Virtuózok tehetségei léptek fel, a Budapesti Vonósok kíséretével. Ott lesz többek közt a pozsonyi Gertler Teo, Kelemen Gáspár, Boros Misi, Abouzahra Amira, Abouzahra Mariam, Balázs-Piri Soma és mások.

Kattintsanak a Virtuózok Facebook oldalára március 23-án, hétfőn este 19.00-tól, ahol csodálatos zenei élményben lehet részetek.

 

Itt egy kis ízelítő:

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk