Nagyon szeretik a kritikusok Dua Lipa új albumát - Future Nostalgia

Korábban kiadott Future Nostalgia című új albumával lepte meg rajongóit a brit sztár, Dua Lipa az után, hogy a korong teljes anyaga kiszivárgott a netre.

A lemezt, amelynek megírásában a svéd énekes-dalszerző Tove Lo és Madonna producere, Stuart Price is közreműködött, az első kritikák máris az év legjobb albumaként méltatják a BBC News szerint.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A kritikákat összegző Metacritic honlapján jelenleg már a Future Nostalgia 2020 legmagasabbra értékelt lemeze. Az Independent kritikusa - megjegyezve, hogy a lemez teljesen hibátlan - a maximális, öt csillagot adta a korongnak. A The New Musical Express című brit zenei szaklap pedig olyan ütős popprodukcióként jellemezte, amelynek sztárja nem fél kimondani a gondolatait. A The Guardianban a Koszovóból származó, brit énekesnőt "igazi popvízionáriusnak" festették le, és dicsérték, amiért "nem a könnyű utat választotta" új albumával, amelyen csupa ismert sztár dolgozott együtt vele.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Dallista

1. Future Nostalgia
2. Don't Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good In Bed
11. Boys Will Be Boys

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Dua Lipának a második albuma a Future Nostalgia. 2017-ben jelent meg debütáló lemeze, 2018-ban két Brit Awards zenei díjjal is jutalmazták.

A 24 éves énekesnő az új lemez kiadása előtt kétségeit is megosztotta a közönséggel. Mint mondta, nem biztos abban, hogy teljesen jó ötlet most előállni egy új lemezzel, amikor olyan sok embernek okoz szenvedést a koronavírus-járvány. Hozzáfűzte: ugyanakkor hisz abban, hogy ebben a pillanatban nagy szükség van a zenére, az örömre és arra, hogy az ember megpróbálja meglátni a fényt.

"Remélem, felvidít titeket, remélem táncra készet, és remélem, büszkévé teszlek benneteket" - üzente rajongóinak Lipa.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az énekesnőt két éve a Sziget fesztivál közönsége is hallhatta.

EZ, ATEMPO.sk / MTI