Az Ismerős Arcok akusztikus koncertje rádióban és TV-ben

Hétről hétre friss, még a korlátozások előtt rögzített Akusztik adásokkal jelentkezik hétfőn esténként az M2 Petőfi TV. Így otthonunkban sem maradunk a legjobb magyar zenék nélkül. Ezen a héten az A38 Hajó színpadára a különböző zenei műfajokat egyesítő, egyedi hangzásvilágú Ismerős Arcok zenekar varázsol jó hangulatot.

„A 20 éves jubileum kapcsán összeállított akusztikus turné legjobb dalait válogattuk össze. Akik jól ismernek minket, azok számára is ritkaság ez a felvétel, mert akusztikusan viszonylag ritkán játszik a zenekar.”

– árulta el Galambos Nándor, basszusgitáros, zenekarvezető, aki azt is hozzátette, hogy mostanában a zenekar tagjai otthonaikban készülnek a következő turné időszakra.

„Másokkal ellentétben szándékosan nem készítettünk home video-kat. Mi ezt a felvételt szánjuk mindazoknak, akik megszokták tőlünk az élő fellépéseket, így nem marad senki Ismerős Arcok koncert nélkül.”

Dalaikban kiemelt szerepet játszanak olyan témák, mint a hazaszeretet, a közösségben való létezés fontossága, valamint a család vagy a barátság. A mostani Akusztik koncerten pedig egy különleges Tátrai Band dal feldolgozással is készült a zenekar a közönségnek és a tévénézőknek. Sőt az este során Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere is csatlakozott hozzájuk, akivel régi jó viszonyt ápolnak:

„Misi remek zenész, kiváló énekes és nagyszerű barátja a zenekarnak, így hát maradandó élmény volt a közös szereplés”- tette hozzá Galambos Nándor.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az Ismerős Arcok Akusztik 2020. április 19-én 22.00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később április 20-án hétfőn, 22.15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

ATEMPO.sk