Neked énekelek – gálaműsorral tisztelegnek a járvány hősei előtt

Neked énekelek – ma este gálaműsorral tisztelegnek mindennapok hősei előtt

Neked énekelek címmel gálaműsorral készül a TV2, amelyben az összefogás fontosságára hívják fel a figyelmet és köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap.

Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói fognak össze ma, április 19-én vasárnap este 18.50-től, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt, akik ezekben a nehéz napokban is végzik a feladataikat.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy az összefogás minden eddiginél fontosabb ebben a mostani krízishelyzetben.

A Neked énekelek című gálaműsorban otthonukból jelentkeznek be és énekelnek az előadóművészek, népszerű sportolók, továbbá olyan magyar sztárok is részt vesznek a műsorban, akik a világ számos pontjáról videóüzenetben csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Ott lesz Ákos és Janicsák Veca, Caramel, a teljes Király család, Rúzsa Magdi, akit zongorán kísér Presser Gábor. Zenélni fog Balázs Fecó, a Bagossy Brothers, valamint Mága Zoltán és családja, Hien pedig Amerikából jelentkezik be. Olyan művészpárok is fellépnek majd, mint Tóth Vera és Pauli Zoltán, Földes Eszter és Lovasi András, Bódi Margó és Bódi Guszti, Szandi és Bogdán Csaba, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, Balássy Betti és Varga Feri.

Az énekesek saját dalaikat vagy világsztároktól választott ismert slágereket adnak elő. Ugyanakkor sokukat megihlette a vírushelyzet, és ennek szellemében új dalt írt a témában a Wellhello, a Margaret Island és a Hősök. A műsorban premiereket is láthatunk, itt mutatja be vadonatúj dalát Zséda, Tóth Gabi és Pápai Joci, az Irie Maffia, Ónodi Eszter és Tasnádi Bence.

A gálaműsor egyik kiemelkedő pillanata az lesz, amikor az LGT Nem adom fel című dalát magyar sportolók éneklik majd, többek közt Cseh Laci, Talmácsi Gábor, Fucsovics Márton, Vincze Ottó, Baji Balázs, valamint az Exatlon Hungary kihívói és bajnokai. Hozzájuk csatlakoznak a nézők, akik telefonjaikkal rögzítették a dal refrénjét.

Demjén Ferenc Várj, míg felkel majd a nap című ikonikus dalát pályatársai, Horváth Charlie, Pataky Attila és Frenreisz Károly éneklik vasárnap este: őket Gömöry Zsolt zongorán és Alapi István gitáron fogja kísérni.

A műsor házigazdái a TV2 két népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

EZ, ATEMPO.sk / TV2