Otthonka - online programokkal vár mindenkit a Mediawave

Otthonka - online programokkal vár mindenkit a Mediawave

A MEDIAWAVE Film és Music Festival szervezői úgy döntöttek, hogy online programokkal várják az érdeklődőket a szokott időben.

„Azért, hogy ne maradjatok Mediawave érzés és hangulat nélkül majális idején, megkértük tervezett fellépőinket és az elmúlt 30 év hangulatait meghatározó filmeseket, muzsikusokat, barátokat, hogy küldjenek valamit "Online Különlét"-ünkre.” - írták közösségi oldalukon.

Lesz élőzés, film, zene, kiállítás, borkóstolás, hastánc, történetmesélés április 28-a és május 2-a között. Fellép többek közt az Ötödik évszak, Rhunu Island, Geröly–Kerényi–Kovács trió, Brasnyó Anti, Somló banda, Fláre beás, Vörös Humble Gábor, A Fajkusz és a Figurás banda, The Frame Orchestra, Ferenczi György és az 1ső pesti rackák, Panienki & Vetex, Meretrio, Noshnah!, Móser Ádám, Sirsom László, Mike Parker trio, Fanfara Complexa, Jasna trio és mások

A program már elérhetőek ITT - a fesztivál honlapján, Facebook oldalán.

A fesztivál "offline" részét a tervek szerint szeptember 17–e és 19-e között rendezik meg Kiscsősz, Iszkáz és Karakószörcsök községekben, illetve szeptember 25–26-án Mindszentkállán. Tehát idén már maguk mögött hagyják az utóbbi évek helyszínét, a komáromi Monostori erődöt.

TOVÁBBI ONLINE PROGRAMOK

EZ, ATEMPO.sk