Latin hangulat az Akusztikban (+VIDEÓ)

Latin hangulat az Akusztikban (+VIDEÓ)

A Latin Varázs egy vérbeli latin esttel ajándékozza meg a nézőket hétfőn az M2 Petőfi TV-n. A duó meghódította már Kalifornia spanyol ajkú közönségét is, most pedig az Akusztik nézőinek koncertezik.

„Nagyon jól éreztük magunkat a felvételen. Mindvégig egy családias légkör, hangulat vett körbe minket, mindenki pontosan tudta a feladatát” – mesélte Gál Péter, a duó hegedűse a még a korlátozások előtt rögzített adásról. –  „A repertoárunkban lévő rengeteg szám közül a program összeállításánál törekedtünk arra, hogy az elhangzó dalok vidámabbak, dallamosabbak legyenek.”

 

 

Az est során a Latin Varázs élettelteli, pörgős számai mellett felcsendül majd Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című slágere és az Edda Művek Álmodtam egy világot című örökzöld dala is. A feldolgozásokra csatlakozik Szűcs Antal Gáborhoz és Gál Péterhez a Triász és Zselencz László basszusgitáros is, akiket régi barátság és szakmai kapcsolat fűz a duóhoz.

„Gábor Zselencz Zsöcivel együtt játszik a Dinamitban. Jómagam pedig játszom a Triász Együttes két hanghordozóján, turnéztam is velük Kanadában és az Egyesült Államokban, sőt a nagyzenekaros koncertjeiknek is rendszeres résztvevője vagyok. A Dinamit koncerteken Zsöci rendszeresen énekli az Álmodtam egy világot, ezért adott volt, hogy velünk is ezt a dalt adja elő. A Triásszal közösen előadott Cserháti nótát pedig Sipos Peti választotta ki” – árulta el Gál Péter, aki azt is hozzátette, hogy remélik, hogy hamarosan személyesen is találkozhatnak a közönséggel, de addig is mindenki vigyázzon magára.

 

 

A Latin Varázs Akusztik 2020. május 10-én 22.00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később május 11-én hétfőn, 22.15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

ATEMPO.sk / MTVA