Elmarad a Kürti Borfesztivál is

A kialakult járványhelyzet miatt továbbra is kérdéses a nagyobb rendezvények megszervezése, annak ellenére, hogy a kilátások egyre pozitívabbak. Sorra mondják le a rendezvényeket a szervezők Felvidéken is (Gombaszög, Martfeszt, Fröcssfeszt, szederFESZT, Palóc Világtalálkozó ...). Ezúttal a Kürti Borfesztivál - ahol többek közt a Republic adott volna nagykoncertet - került át 2021-re.

 

"VÁRTUNK, BIZAKODTUNK, REMÉNYKEDTÜNK, hogy a 13. Kürti borfesztivált a maga stílusával, értékeivel és színvonalával talán mégiscsak sikerül megvalósítanunk július végén, a kialakult helyzet ellenére is. Konzultálva a szakhatóságokkal és figyelembe véve a rizikófaktorokat, meg kellett hoznunk a döntést, mi szerint az idei Kürti borfesztivál, annak megszokott formájában sajnos nem kerül megrendezésre.

Minden erőnkkel azon leszünk, ha azt az akkor érvényben levő korlátozások is megengedik, hogy a borkedvelő közönség egy kicsit másképpen, talán más formában, de még az idei évben ellátogathasson a kürti szőlőhegyre. Egy biztos, ha a szabályok megengedik, találkozzunk 2021-ben a hagyományos KÜRTI BORFESZTIVÁLON."

 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Vigyázzatok magatokra.

 

Nézzétek meg az előző évadok fotóit:

OTT VOLTUNK: Hazaiak és a Saragossa Band a Kürti Borfesztiválon

OTT VOLTUNK: Nagy siker volt Peter Cmorik koncertje a Kürti Borfesztiválon

OTT VOLTUNK: Magna Cum Laude koncert nyitotta a Kürti Borfesztivált

OTT VOLTUNK: Kürti Borfesztivál sok-sok zenével

Kürti Borfesztivál - Demjén Ferenc, Elán Forever, ...

EZ, ATEMPO.sk