Zenei válogatás és foglalkoztatófüzet a gyerekeknek a Müpa-tól

Zenei válogatás a gyerekeknek a Müpa-tól

Zenei válogatással, kreatív ötletekkel, előadásokkal és letölthető foglalkoztatófüzettel várja a hétvégén a gyerekeket a Müpa.

A gyereknap alkalmából minden évben zenével, mesével, kreatív és készségfejlesztő foglalkozásokkal készül a Müpa. Az idei alkalom ugyan más lesz, mint az eddigiek, hiszen a Cifra Palota XXL interaktív családi programjait nem tartják meg, május utolsó vasárnapján azonban ezúttal is a gyermekeké lesz a főszerep.

A Müpa ingyenesen elérhető médiatárában kifejezetten gyerekeknek szánt felvételekből sincs hiány, így a kisebbeknek a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) 360 fokban megtekinthető karibi gyerekbulija, a 10-14 éves korosztálynak pedig az Örömóda-matinéelőadása szól. A hattyúk tavát ezúttal a Szegedi Kortárs Balett eleveníti meg a fiataloknak szóló produkciójában.

 

 

A zenét a középpontba helyező letölthető foglalkoztatófüzet segítségével az érdeklődők egyebek mellett saját hangszereket készíthetnek otthon megtalálható eszközökkel, emellett különböző színezőket és játékokat is találhatnak benne a gyerekek.

A Müpa blogja változatos programajánlóval segíti a szülőket, hogy igazán színes legyen a gyereknap.

ATEMPO.sk / MTI