Jókai Ági és Dobri Dániel az A38 Hajón koncertezik + itt az új daluk (VIDEÓ)

Jókai Ági és Dobri Dániel az A38 Hajón koncertezik + itt az új daluk (VIDEÓ)

Jókai Ági komáromi színésznő, a Pozsonyi Színművészeti Egyetem óta több magyarországi és szlovákiai színházban is megfordult, mindkét nyelven rendszeresen játszik, de volt alkalma bemutatkozni a Római Magyar Akadémia falai közt az olasz közönségnek is.

A járvány alatt jelent meg Tükrök című dala, amellyel egy új oldaláról mutatkozik meg nekünk a Ági.

Dalzeneszerző párjával, Dobri Dániellel közösen, otthoni környezetben készült a felvétel , melynek szövegét Bereményi Géza írta. Dániel a Bartók Béla Konzervatórium jazz gitár szakán, majd a Zeneművészeti Egyetem zeneszerzés szakán végzett. Mára már állandó zeneszerzője, zenei vezetője több magyarországi és külföldi színháznak.

"A fiókban megtaláltam Bereményi Géza egyik dalszövegét, amit még néhány éve írtunk, és eddig semmilyen formában nem szólalt meg." - írta Dani közösségi oldalán.

 

 

A páros repertoárján magyar népdalok, sanzonok és saját dalok szerepelnek. Ebben a zenei sokszínűségben a hangszerelés mellett a szöveg tematikája teremti meg az egységet. Ebből hallhatunk majd egy kis ízelítőt is május 31-én, vasárnap 11.40-től a Vasárnapi Iskola sorozat keretében, melyet az A38 Hajóról közvetítenek élőben.

ITT NÉZD A KONCERTET ONLINE

EZ, ATEMPO.sk