Elmarad a dunaszerdahelyi RockFeszt is

Ma délelőtt jelentették be a dunaszerdahelyi RockFeszt szervezői, hogy a fesztivál idén elmarad.

A háromnapos jubileumi eseményen olyan bandák álltak volna színpadra, mint az Ossian, a Road, a Pokolgép, az AWS, a Leander Kills, az Alvin és a Mókusok, a Depresszió zenekar, a Fatal Error, a Phoenix RT, az Anima és a New Friend Requestis. Persze idén is volt közönségszavazás, ahol 9 zenekart választottak.

„Tudjuk, hogy nem erre számítottatok, de sajnos hosszas fejtegetés és egyeztetés után eljött az idő, hogy belássuk, idén nem tudjuk megrendezni a fesztivált. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, ebbe bele értendő az 1000 fős limit, a higiéniai követelmények lehetetlen betartása, ráadásul egyik támogatásra irányuló kérvényünk sem kapott pozitív visszajelzést.

Pedig a Kulturális Minisztérium pályázatában nagyon bíztunk, de sajnos ott is elkaszáltak minket. Reméljük, majd jövőre jobban sikerül.

Legfontosabb számunkra látogatóink és zenekaraink, illetve a stábtagok egészsége és biztonsága! Így tehát a körülmények teljesen ellehetetlenítik az idei év megszervezését. Ezúton tehát hivatalosan is a 2020-as Rockfesztet el kell halasztanunk 2021-re. Folyamatosan azon leszünk, hogy a beígért zenekarokat át tudjunk szervezni a jövő évre és természetesen tudjunk fejlődni is. Mindenről tájékoztatni fogunk Titeket! Köszönjük!

U.I.: Természetesen mindenki, aki jegyet nyert nálunk, automatikusan érvényes jövő évre is!” - írták a fesztivál közösségi oldalán.

 

Mint arról korábban már írtunk több nyári rendezvény elmarad Felvidéken is (GombaszögMartfesztFröcssfesztszederFESZTPalóc VilágtalálkozóKürti BorfesztiválAlsószeli Jurtanapok, ....

 

Itt megnézheted, milyenek voltak a RockFeszt előző évadai:

Ilyen volt az idei Rockfeszt - Aftervideo

Atombuli a Rockfeszten

Beindult a Jubileumi Rockfeszt

Rockfeszt a javából

EZ, ATEMPO.sk