Az eastwicki boszorkányok - Online előadásokkal jelentkezik a Játékszín

A Játékszín június 3-tól szerdánként online előadásokat tesz közzé közösségi oldalain. Találkozhat a közönség a színház 2012-es újranyitása óta műsorra tűzött, ám színpadon már nem látható produkciókkal.

Az online elérhető kínálatban drámák, filmadaptációk és klasszikus vígjátékok egyaránt szerepelnek, a főbb szerepekben többek közt Bánsági Ildikó, Gálvölgyi János, Gáspár Sándor, Lévay Viktória és Pokorny Lia is látható majd.

Ezúttal Az eastwicki boszorkányok filmadaptációját tekinthetjük meg. A helyszín: unalmas amerikai tengerparti kisváros. A főhősök: három viruló, több gyermekes, elvált asszony. Anyagi gondjaik nincsenek, sokat nevetnek, jókat esznek – ó, csak egy férfi jönne már! Rajta, hát, női praktikák, rajta, hát, boszorkánytudomány! S a férfi jön – de hát ki ez a férfi? A három asszony még virulóbb – a városka gyanakszik… Mi folyik a titokzatos férfi házában? S miért történnek megmagyarázhatatlan dolgok városszerte? Tényleg! Ki ez a férfi?

Az eastwicki boszorkányok Pokorny Liával, Parti Nórával, Lévay Viktóriával és Gáspár Sándorral. A további szerepekben: Szőlőskei Timea és Szegezdi Róbert. Rendező: Bagó Bagó

A produkciók június 17-én szerdán 18.00 órától vasárnap éjfélig lesz hozzáférhetők a színház Facebook oldalán és YouTube csatornáján.

Hamarosan a mozivásznon sikert aratott Mennyei hang! színpadi változata is terítékre kerül.

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója mindeközben több tervezetet készít kollégáival az újraindulásra. Júliusi és augusztusi műsortervet is kidolgoznak, színháztermi és szabadtéri előadásokban egyaránt gondolkodnak, minden eshetőségre számítva.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Játékszín