Placido Domingo fia írta a Virtuózok új főcímdalát – hallgass bele

Rendhagyó évadra készül a Virtuózok csapata. Ezúttal átlépik Magyarország határait és Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Szerbia tehetségei is bemutatkoznak a színpadon.

Az új évadhoz új főcímzene is dukál, melyet Placido Domingo fia, az énekes, zeneszerző és karmester, Placido Domingo Jr. írt Peller Mariann producer felkérésére. Az 54 éves művész olyan előadóknak szerzett már dalokat, mint Michael Bolton, Sarah Brightman, Diana Ross és persze édesapja.

 

Virtuózok

 

Virtuózok

 

A szerzemény stílusában a hollywood-i filmzenék hagyományait követi, ugyanakkor jól illik a fiatalok részvételével már hatodik éve sikerrel zajló magyar klasszikus zenei tehetségkutató szellemiségéhez.

A művet a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekarral és Sergio Kuhlmann karmesterrel rögzítették, a felvételt a Hollerung Gábor vezette. Most bele is hallgathatunk egy kicsit.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Plácido Domingo Jr. producerként és dalszerzőként nagy sikereket ért el, a Billboard magazin szerint Amore Infinito című kiadványa 2010 egyik legfontosabb klasszikus crossover albuma. Később énekesként is sikereket aratott, első albumát spanyol nyelven, 2017 áprilisában adta ki, amelyen duettek vannak olyan híres művészekkel, mint pl. José Feliciano, Maestro Plácido Domingo, Arturo Sandoval.

 

A Virtuózok V4+ Közös nyelven zenélünk című évadába még hét végéig várják a jelentkezőket.

RÉSZLETEK ITT

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Placido Domingo Jr. Facebook