Szarka Tamás vendégekkel készített új koncertfelvételeket (VIDEÓ)

Szarka Tamás új koncertfelvételeket készített (+VIDEÓ)

Szarka Tamás és zenekara, igaz még mindig közönség nélkül, de koncertezett július végén. Új koncertfelvételek készültek, melynek műsora a nemzeti összetartozás éve jegyében lett összeállítva.

VIDEÓ: Kanapékoncert Szarka Tamással és zenekarával

 

Tamás vendégeket is hívott, Felvidékről Csiba Júlia, Bokor Réka és Vadkerti Imre csatlakozott a zenekarhoz, akikkel az Északi szívek című dalt adták elő.

Rajtuk kívül Keresztes Ildikó erősített még a csapatot a Kézfogásban.

 

A szeretet a Felvidéken jár - megérkezett Szarka Tamás és a Felvidék Allstars közös dala

KLIPPREMIER: Szarka Tamás Kézfogás című kisfilmjével emlékezik Trianonra (+SZÖVEG)

 

Az első felvételek augusztus 15-én lesznek elérhetőek, majd a következő augusztus 20-án a YouTube csatornáján, de addig is itt egy kis ízelítő:

 

 

Szarka Tamást és a Ghymest élőben Felvidéken legközelebb október 23-án láthatjuk Érsekújvárban. Augusztus végétől pedig Kővágóörsön, Balassagyarmaton, Kaposváron és Budapesten is színpadra áll majd zenekarával.

Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, költő 40 éve áll színpadon. Dalaira a már jól ismert, sajátos stílus jellemző irodalmi értékű szövegvilága mellett. Zenéje és versei hatnak az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. Zeneszerzői pályafutása szinte példa nélküli sikertörténet. Az elmúlt évtizedek alatt több mint 300 dalt szerzett (a 35 éves Ghymes Együttes működése alatt eddig 27 önálló albumot jelentettek meg, melyekhez túlnyomó részt a zenéket Tamás komponálta, dalszövegeit pedig ő írta.)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk