Elhalasztják a FRAKTÁL-t, a könnyűzenei találkozót

A hétvégére tervezett második Fraktált a szervezőknek szomorú szívvel, de a változó szigorítások miatt el kell halasztaniuk – erről tájékoztatta portálunkat Kaszmán-Saróka Liliána főszervező.

„Nagyon szomorúan írjuk sorainkat, ugyanis a vírussal kapcsolatos intézkedések nem kedveznek a hétvégére tervezett Fraktál találkozónak. Az utóbbi napokban felmerülő, a tömegrendezvények megszervezésével kapcsolatos bizonytalanságokat tisztázni szerettük volna. Emiatt felkerestük a Regionális Közegészségügyi Hivatalt, s így egyértelművé vált, hogy a rendezvényt a tervezett formában, a tervezett időpontban nem tudjuk megtartani.”

A Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Találkozót így előre nem látható időpontra halasztják.

„El sem tudjuk mondani, mennyire szomorúvá és bánatossá tesz minket ez a helyzet. Annyira vártunk benneteket, az új ismeretségeket, a tanulságos tapasztalatcseréket, úgy készültünk..., ách...! Valahol azért pislákol bennünk a remény, hogy mihamarabb megoldást tudunk találni ebben az érthetetlenül zavaros helyzetben, s találkozni tudunk a Fraktál keretein belül. Úgy, ahogy azt illik: örömzenével, előadásokkal, tartalmas beszélgetésekkel.”

NÉZZÉTEK MEG A TAVALYI FOTÓKAT

EZ, ATEMPO.sk