Szabó Ádám nyerte a Sztárban Sztár idei évadát

Vasárnap a döntővel véget ért a Sztárban Sztár idei évada. A fináléba Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba jutottak. Az adásban az összes eddig kiesett versenyző is színpadra állt és egy közös dallal búcsúzt a nézőktől.

A versenyben egyéni produkciókat hallhattunk, majd duettekkel is színpadra álltak az énekesek.

Tóth Andi Kasza Tibivel,
Vastag Csaba Dollyval,
Szabó Ádám pedig Tóth Gabival.

Elsőként a harmadik helyezettet hirdette ki Tilla, aki Vastag Csaba lett, majd bejelentették az évad győztesét, Szabó Ádámot. Így Tóth Andi a második helyen végzett.

A Sztárban Sztár 2020-as nyertese a Magyarország legsokoldalúbb előadójának járó díj mellett 1 millió forintot is felajánlhat egy általa választott alapítványnak. Ádám az Együtt az Autistákért Egyesületet választotta.

Az idei évadban fellépet még Pálmai Anna, Opitz Barbara, Péter Szabó Szilvia és Pély Barna és Vastag Csaba. Rajtuk kívül szintén ott volt Fésűs Nelly, Miss Mood, Curtis, Molnár Tamás valamint a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi is.

A zsűriben idén Köllő Babett és Kökény Attila mellett a visszatérőnek számító Bereczki Zoltán és Papp Szabi foglalt helyet. A műsort ezúttal is Till Attila vezette.

ATEMPO.sk
Fotó: TV2