Szarka Tamás adventi naptára

Advent a várakozás, a készülődés, az öröm és a szeretet boldogságos pillanatait hordozza magában. Ezt az örömet és szeretetet nyújtja felénk Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zenész, aki által ebben a különleges időszakban valami új született, valami hiánypótló, valami, ami még nem volt.

Mivel az idei éveben nincs lehetőség személyesen találkozni a karácsonyi koncerteken, ezért a virtuális térben készített Tamás egy adventi naptárt.

December 1-től 24-ig minden nap egy-egy dalt, novellát ad ajándékba követőinek, rajongóinka. Minden nap elkísér minket a Kossuth-díjas énekes az advent misztériumába.

 

 

„Idei karácsonyunk olyan lesz, amilyen még nem volt soha, és talán nem is lesz soha.

Adventi naptáram született, ami nem megfogható, mert most a képzeletben a világ hálóján él, de hallgatható, olvasható, mint a dalaim, novelláim, verseim, amik egy-egy ablakában megbújnak. Ajándékok a többi ajándék mellé, percnyi ünnepek a nagy ünnep mellé, hiszen kis örömökből van a nagy karácsony.

A maroknyi csapat, aki készítette velem együtt úgy izgul, mint minden ajándékozó, aki a szeme sarkából lesi szerettei örömét, mert a Szeretteim vagytok, akik kinyitjátok.

Áldott adventet kívánva: Szarka Tamás“

AZ ADVENTI NAPTÁR

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Csákvári Zsigmond