Nem halt meg Tanya Roberts, az egykori Bond-lány - kórházban kezelik

Tévedésből közölte Tanya Roberts amerikai színésznő halálát barátja és képviselője, Mike Pingel, amiről a világ minden pontján hírt adtak. Az egykori Bond-lány él, de súlyos állapotban kezelik a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban.

Roberts karácsonykor lett rosszul és azzal magyarázzák a félretájékoztatást, hogy Roberts férje, Lance O'Brien elmondta Mike Pingelnek: kezében tartotta feleségét, és "úgy tűnt neki, hogy eltávozott".

A Victoria Leigh Blum néven született Roberts modellként kezdte pályafutását, és több off-Broadway előadásban is szerepelt. Filmes karrierje a The Last Victim című produkcióval indult 1976-ban. Játszott a Halálvágta James Bond filmben, a Charlie angyalai című sorozatban. Olyan kultfilmekben is feltűnt, mint A vadak ura (1982), a Sheena, a dzsungel királynője (1984), a Telitalálat (1987) és az Éjszakai szemek (1990).

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az Azok a 70-es évek show-ban 1998 és 2004 között alakította Donna Pinciottit. Utolsó tévés szerepét a Barbershop című sorozatban játszotta 2005-ben.

ATEMPO.sk / MTI, port.hu