Döbbenet! Elhunyt Siklósi Örs, az AWS 29 éves énekese

Siklósi Örs

„Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Tavaly júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk.” - közökte a tragikus hírt közösségi oldalán a zenekar.

 

A modern metál zenét játszó AWS 2018-ban lett széles körökben ismert, amikor Viszlát nyár című dalával megnyerte A Dalt. A zenekar ezt követően a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon bejutott a döntőbe is.

„Januárban tervezett kiállni elétek és a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek.” - meséltek a tervekről, melyek már nem valósulhatnak meg.

 

 

„Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is.” - írja az AWS.

Nyugodjon békében :(

ATEMPO.sk