Phoenix RT és Noémo - Szavazz a felvidékiekre A DAL-ban

Ma este jön A DAL újabb adása, ahol már felvidékiek is bemutatkoznak. Nagyot fog zúzni a csallóközcsütörtöki Phoenix RT Diószegi Kikivel kiegészülve és visszatér a műsor színpadár a peredi Noémo.

Puss Tomi és csapata egy nagy lehetőség előtt áll, amihez a Jelzőfény segítette őket: „Úgy érezzük, hogy ez az eddigi legerősebb Phoenix RT-dal. Valójában ezért is lett az új lemez címadó dala. Nagyon fontos és aktuális a mondanivalója. Egy karantén szülte szerzemény.”

Tetszik ez a pörgés, ami most van körülöttünk (INTERJÚ)

 

 {jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Takács Noémi dalát tragédiák ihlették: „A gyászfeldolgozáshoz nagyon kevés metódust ismerünk, mind egyéni, mind társadalmi szinten. Végül viszont ez a dal az élet dala lett számomra. Mindnyájan a nagy sodrás részei vagyunk, ami néha felemel, néha pedig leránt a mélybe. Bármennyire is ellenkezünk, nem tudunk rá hatással lenni.”

Mindnyájan a nagy sodrás részei vagyunk (INTERJÚ)

 

 {jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS-szavazáson keresztül, így idén is aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. Aki teheti segítse a felvidéki produkciókat.

A dalok elhangzása után SMS-ben szavazhatunk az elődöntőbe nem jutott 6 versenydalra, a műsorban elhangzó szavazás lezárásáig. A nézőktől legtöbb szavazatot kapó versenydal jut tovább az elődöntőbe.

Egy telefonszámról összesen legfeljebb 20 darab érvényes szavazat adható le. SMS-ben a fellépők kódját kell elküldeni a +36 20 44 22 999, +36 30 44 22 999 vagy +36 70 44 22 999 telefonszámra, az üzenet ára alapdíjas. A Phoenix RT kódja a 16-os, Noémo kódja a 14-es.

Sok sikert!

A TÍZ FELLÉPŐ PRODUKCIÓ

EZ, ATEMPO.sk