Első helyen jutott tovább az endorfin – szavazzunk rájuk most is!

Első helyen jutott tovább az endorfin – szavazzunk rájuk most is!

Sikeresen vette az akadályt a rozsnyói endorfin. Első helyen jutott tovább a Rádio_FM Demovica dallistáján a következő fordulóba.

 

„Hálásan köszönjük Nektek a több mint 230 szavazatot, a héten mi kaptuk a legtöbbet! Ez azt jelenti, hogy a dalunk bent marad a listán, és újra tudtok rá szavazni.

S hogy miben segít ez nekünk? Évente kétszer (tavasszal és ősszel) kiválasztják a legsikeresebb előadókat, és a rádiós elhangzások mellett lehetőséget kapnak bemutatkozni a Rádió_FM által szervezett Go2Stage koncerteken, néhányan pedig a Pohoda Festiválon is felléphetnek. Mindez csupán heti egy szavazatotokba kerül... Légyszi támogassátok a felvidéki magyar zenekarokat!

Szóljon hát a dal minden szerelmesnek, minden szerelmi csalódásban fájónak, a plátói szerelmeseknek és azoknak is, akik ma még csak úgy ejtik "szejejem".”

 

Teljes átalakulás az endorfin háza táján

 

Az endorfin tagjai:

Papp Viki – ének, gitár
Rajkó Kevin – elektromos gitár, ének
Hranyó Ádám – basszusgitár
Ambrúzs Balázs – dob

A Demovica műsor célja olyan előadók és dalaik bemutatása, akik még nem rendelkeznek kiadó által megjelentetett albummal. A ranglistára került dalok közül a közönség választja ki azokat, akik bent maradhatnak a következő körben. Minden héten három új dal kerül fel és három dal marad le a listáról. Szavazni minden héten vasárnap 20.00 óráig lehet a műsor weboldalán. A legjobbaknak évente kétszer a Demovica koncerteken is teret biztosítanak, hogy közönség előtt is bemutassák dalaikat.

Most vasárnap, február 14-én az endorfin dala is felcsendül majd a Rádio_FM hullámhosszán, viszont hogy bent maradhassanak a következő hetekre is, szavazni kell rájuk.

 

SZAVAZÁS ITT
Február 21., vasárnap 20.00-ig

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk