Továbbra is ott van a dallistán az endorfin – szavazzunk rájuk most is!

Továbbra is ott van a dallistán az endorfin – szavazzunk rájuk most is!

Továbbra is ott tanyázik a Rádio_FM Demovica dallistáján a rozsnyói endorfin, magyar előadóként a szlovák dalok között.

Ez egy jó lehetőség a tavaly átalakult formációnak. "Évente kétszer (tavasszal és ősszel) kiválasztják a legsikeresebb előadókat, és a rádiós elhangzások mellett lehetőséget kapnak bemutatkozni a Rádió_FM által szervezett Go2Stage koncerteken, néhányan pedig a Pohoda Fesztiválon is felléphetnek. Mindez csupán heti egy szavazatotokba kerül... Légyszi támogassátok a felvidéki magyar zenekarokat!" - biztatja rajongóit a zenekar.

 

Teljes átalakulás az endorfin háza táján

 

Az endorfin tagjai:

Papp Viki – ének, gitár
Rajkó Kevin – elektromos gitár, ének
Hranyó Ádám – basszusgitár
Ambrúzs Balázs – dob

A Demovica műsor célja olyan előadók és dalaik bemutatása, akik még nem rendelkeznek kiadó által megjelentetett albummal. A ranglistára került dalok közül a közönség választja ki azokat, akik bent maradhatnak a következő körben. Minden héten három új dal kerül fel és három dal marad le a listáról. Szavazni minden héten vasárnap 20.00 óráig lehet a műsor weboldalán. A legjobbaknak évente kétszer a Demovica koncerteken is teret biztosítanak, hogy közönség előtt is bemutassák dalaikat.

Most vasárnap, március 7-én az endorfin dala újra felcsendül a Rádio_FM hullámhosszán, viszont hogy bent maradhassanak a következő hetekre is, szavazni kell rájuk.

 

SZAVAZÁS ITT
Március 7., vasárnap 20.00-ig

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk