Kerekes Vica lett a legjobb vígjáték-színésznő a moszkvai filmfesztiválon

Kerekes Vica lett a legjobb vígjáték-színésznő a moszkvai filmfesztiválon

Újabb jó hír. A füleki születésű Kerekes Vica nyerte a legjobb vígjáték-színésznőnek járó díját a moszkvai GELOS Comedy Film Festivalon, a Hab című romantikus vígjátékban nyújtott alakításáért.

Lakos Nóra rendező komédiája így újabb sikert tudhat maga mögött. A filmmel már Párizsban, Londonban és Firenzében is díjakat hoztak el.

 

 

A Hab főszereplője, Kerekes Vica egy szenvedélyes és elszánt cukrászlány karakterét kelti életre, aki mindenre hajlandó, hogy megmentse vállalkozását és visszaszerezze élete szerelmét. A színésznő nemzetközi szerepei mellett - az Egynyári kalandból és az Apró mesék főszereplőjeként is ismert.

Filmbéli partnerét, a megrögzött nőcsábász és alkalmi vőlegénypótlékot jelentő fogorvost Mátray László játssza, aki többek között a Kojot és a Seveled című mozifilmekben volt látható.

 

 

A Hab Lakos Nóra első mozifilmje. A rendező rövid- és dokumentumfilmjei már több nemzetközi fesztiválon szerepeltek és nyertek díjakat, rendezőként több sikeres reklámot és tévésorozatot, például a Tóth János című televíziós sorozatot jegyzi.

EZ, ATEMPO.sk