Elkészítették a magyar szinkront a Jóbarátok különkiadásához

Májusban jelent meg a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadása a HBO GO-n, amely a mai napig az egyik legnézettebb tartalom a szolgáltatónál. Július közepén pedig érkezik a magyar szinkron is hozzá.

Az epizódban újra együtt szerepelnek a Jóbarátok sztárjait, lesz Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer, akik visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Érdekesség, hogy az epizód improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal készült.

Július 16-ától a megszokott magyar hangokkal is láthatjuk a filmet. Újra összeállt a csapat: Kökényessy Ági (Rachel), Kiss Erika (Monica), Nyírő Bea (Phoebe), Sinkovits-Vitay András (Chandler), Holl Nándor (Joey) és Galambos Péter (Ross).

 

Jóbarátók magyar hangjai

 

A különkiadásban sok-sok vendégszereplő is megjelenik, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai. 

Roni, ATEMPO.sk
Fotó: Galambos Péter Facebook