Míg csillaggá nem lesz az életed - Siklósi Örsre emlékezik az AWS sok vendéggel (+VIDEÓ)

Míg csillaggá nem lesz az életed - Siklósi Örsre emlékezik az AWS sok vendéggel (+VIDEÓ)

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Siklósi Örs szeptember 4-én lett volna 30 éves - egy nappal később, szeptember 5-én "Míg csillaggá nem lesz az életed" címmel a Budapest Parkban egy 30 dalos műsorral készül az AWS. Az este befolyt összegből a zenész családja létrehozza a Siklósi Örs Alapítványt, amely többek között olyan célokat tűz ki maga elé, mint hogy összegyűjti és kiadja Siklósi Örs még meg nem jelent verseit és dalait, valamint vállalja egy zenei tábor megszervezését, amelyet az énekes-dalszerző maga álmodott meg. Emellett terveik szerint évente pályázatot írnak ki, amelyen kezdő zenekarok igényelhetnek támogatást karrierjük beindításához.

A fiatalon elhunyt Siklósi Örs zenekara, az AWS az énekes-dalszerző halála óta először beszél a nyilvánosság előtt az AWS Youtube-csatornáján megjelent 43 perces interjúban.

 

 

Az AWS tagjai (Brucker Bence - gitár, Kökényes Dániel - gitár, Veress Áron - dobok, Schiszler Soma - basszusgitár) a videóban beszélnek Siklósi Örs küzdelméről és arról, hogy ők csapatként hogyan élték meg a helyzetet. A videóból kiderül, hogy Örs akaraterejének hála még betegsége alatt is született három új AWS dal, amelyből egy még idén nyáron, a Budapest Parkbeli emlékest előtt megjelenik.

"Örs teljes életművének tudunk emléket állítani, nem csak mi, a szűk baráti társasága, hanem azok is, akikkel koncerteken találkozott" - hangzik el a videóban.

 

Az est vendégfellépői :

Aurevoir. zenekar
Áron András Apey - Lazarvs/Trillion
Bodor Máté - Alestorm
Csongor Bálint - Subscribe/Useme
Diószegi Kiki - Down For Whatever
Egyedi Péter - Óriás/Mmamt
Gere Dorottya - I’m Dorothy
Gordan Julian - Phrenia
Halász Ferenc - Depresszió
Kerecsen László - New Friend Request
Kiss Milán - Kies
Kovács Krisztián - Fish!
Kovács Pali - Paliék
Lukács Laci - Tankcsapda
Molnár Bálint - Jolly Jackers/ex-Insane
Molnár Máté - Road
Nagy Zoltán - ex-Phrenia
Németh Attila - ex-Turn Of Mind
Nova Prospect zenekar
Oravecz Kristóf - Paddy and the Rats
Pálinkás Tamás - Isten Háta Mögött/ Nagyúr
Radó Éden - Tiansen
Rimóczi Zsola - Fatal Error
Stefán Tamás - ex-Faminehill
Szivák Zsolt - Cloud9+
Varga Gergely - Meristem
Venyige Balázs - A Király Halott

ATEMPO.sk
Fotó: AWS