Nagyszabású zenés-színházi gálával jön a Bérletek éjszakája - FRISSÍTVE!

FRISSÍTVE! Az észak-komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ és a Komáromi  Jókai Színház koprodukciójában valósul meg idén második alkalommal a Bérletek éjszakája címet viselő nagyszabású gálaest a Tiszti Pavilon dísztermében. A színpad nagyszerű produkcióknak ad majd teret – aki kedvet kap ahhoz, hogy a két, szorosan együttműködő kulturális intézmény előadásaira jegyet, vagy bérletet váltson, vagy előjegyeztethessen, a helyszínen megteheti.

Komáromi Jókai Színház bérletvásárlásának előnyeiről, a díjszabásról és a művelődési központ programjairól tájékozódhat a helyszínen a nagyérdemű, miközben neves komáromi színészek és zenészek adnak ízelítőt a repertoárból. „A nagyszínpados bérleteink 45 és 70 € között mozognak árban, s azt kell mondanom, hogy nagyon népszerűek.“ – mondta Mesinger Nóra szervező titkár.

Idén is augusztus 28-án, szombaton kerül megrendezésre a Bérletek éjszakája című gálaműsor a komáromi Tiszti Pavilon dísztermében 20.00 órától.

„A vendégek magyar dalokat és sanzonokat hallhatnak majd, illetve a Komáromi Jókai Színház kórusa is bemutatkozik a nagyérdemű előtt, ráadásul most debütál a felállás. Színházunk alappillérét képezik a bérletes nézők. Ezzel a zenés esttel szeretnénk megköszönni belénk vetett bizalmukat, és bízunk benne, hogy a következő évadban is velünk tartanak. Az est folyamán ismertetjük új előadásainak is, és lehetőség nyílik a bérletvásárlásra. A gálaműsort a Komáromi Jókai Színház és az Egressy Béni Városi Művelődési központ közösen szervezi.“ - mondta Matusek Attila színész.

A díjmentes esten fellép Bernáth Tamás, Bertók István, Béhr Márton, Culka Ottó, Fabó Tibor, Gál Tamás, Hanusz Zoltán, Holocsy Katalin, Holocsy Krisztina, Kiss Szilvia, Kuti Sándor, Lakatos Róbert, Matusek Attila, Nagy László, Olasz István, Rák Viktória, Szvrcsek Anita és a Komáromi Jókai Színház Kórusa (énekkarvezető: Pálinkás Andrássy Zsuzsanna).

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ is gazdag repertoárral készül, bízva abban, hogy az új típusú koronavírus világjárvány nem lehetetleníti el teljesen a programok megvalósítását: „Fontosnak tartom azt, hogy semmilyen helyzet ne érjen váratlanul bennünket. Felkészültnek kell lennünk mindenre és gondoskodnunk kell arról, hogy Komárom és a régió közössége ne maradjon magas színvonalú kulturális produkciók nélkül. Kultúra nélkül lehet élni, de az élet nélküle igen sivár, tehát már készülünk az őszi és a téli műsorfolyamra, reméljük a legjobbakat. Novembertől kamaraestekre is lehetőségünk nyílik az új multifunkciós bábterem kialakításának köszönhetően. Nagyon várjuk a közönséget, számítunk a hűségükre!“ – tette hozzá Lakatos Róbert, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ direktora.

Nyáron nagyszerű előadások és koncertek tették színessé a művelődési ház repertoárját, a Bérletek éjszakáján pedig egy színes őszi menetrendet tárnak a közönség elé.

ATEMPO.sk