Ákos számára a legnagyobb elismerés, hogy még mindig hatással vannak dalai a közönségre

Ákos

Sok díjat kapott már pályafutása alatt Kovács Ákos, de mégis arra a legbüszkébb, hogy a rajongói szeretik a dalait.

A Petőfi Rádió stábja Bekker Dávid műsorvezetővel az élen a 10 Nap Strand fesztiválos koncertje előtt készített interjút Kovács Ákossal, aki mesélt arról, miért működik hosszú évtizedek után is nagy sikerrel a produkció.

„Szeretjük, amit csinálunk, szeretjük egymást, mint zenészek és szeretjük a közönségünket. Messze nem általános ez ebben a műfajban. Ritka madár itt a személyesség, de a dalokon keresztül egészen elképesztő emberi történetekkel találkozunk. Sokféle díjat lehet kapni, de nincs annál szebb visszajelzése a munkánknak, hogy megérintjük a közönséget”

– fogalmazott Ákos, aki a hivatalos YouTube-csatornájukon folyamatosan figyelemmel kíséri a rajongói visszajelzéseket és boldogsággal tölti el, hogy dalaik üzenete hatással vannak mások életére. Bár különböző korosztályok látogatják koncertjeit, azt mondja, kortalan szimpátia van közte és a hallgatósága között.

 

 

Vajon mi lehet a titka Ákosnak?

„Nem tudom, hogy ez titok vagy sem, de az biztos, hogy a mai napig lelkesedem a munkámért. Azt gondolom, hogy ehhez kell még némi merészség és szükség van időről időre új ötletekre is. Néha akadnak elsőre vadnak tűnő elképzeléseim, de szerencsére sikerült mindig átragasztanom a zenésztársaimra az elragadtatásomat, és ezeket sikerrel tovább tudjuk adni a közönségnek is” – válaszolta Ákos.

ATEMPO.sk / MTVA