A veszélyzónából tért vissza Pál-Baláž Karmen – ilyen volt a Sztárban sztár leszek! élő showja

Túl vagyunk a Sztárban sztár leszek! showműsor negyedik adásán, ahol a rozsnyói Pál-Baláž Karmen első alkalommal került a veszélyzónába.

Vele indult a műsor és a népszerű Grammy-díjas énekes, Bruno Mars bőrébe bújt. Annak ellenére, hogy nem tartozik Karmen kedvencei közé az amerikai énekes kitűnően hozta a szerepet.

 

 

28 pontot kapott a zsűritől, ami összességében magas pontszám. De mivel a mentorok csak 9 és 10 pontokat adtak a műsorban, így a nézők szavazataival együtt végül az utolsó helyre került.

 

 

 

Első alkalommal állt a veszélyzónában, ami láthatóan nehéz pillanatokat hozott a rozsnyói énekesnek. A nézők szavazatainak köszönhetően viszont visszatérhetett a műsorba és a jövő héten Marie Fredriksson, a Roxette 2019-ben elhunyt énekesnője bőrébe bújhat.

 

 

A negyedik adás kiesője végül Urbán Edina lett, aki nem először jutott a veszélyzónába. Így számára véget ért a verseny.

Az élő show nyertese ismét Gábor Márkó lett, aki ezúttal a '80-as évek olasz szexszimbólumát, Sabrinát próbálta megszemélyesíteni.

 

A műsor végén kiosztották a feladatokat is, így a következő előadókat hozzák el nekünk az énekesek:

Köllő Babett csapata:
Szakács Szilvi: Justin Bieber
Kárász Dávid: Zalatnay Sarolta

Tóth Gabi csapata:
Balogh Krisztofer: Horváth Tamás

Pápai Joci csapata:
Gábor Márkó: Michael Jackson
Pál-Baláž Karmen: Roxette
Venczli Zóra: Kiesza

Majka csapata:
Csiszár István: Korda György
Hadas Alfréd: Reel 2 Real

 

Folytatás jövő hét vasárnap 19.30-tól.

EZ, ATEMPO.sk