Pál Baláž Karmen nyerte a Sztárban sztár leszek! elődöntőjét (VIDEÓ)

Vasárnap este az elődöntővel folytatódott a Sztárban sztár leszek! showműsor, melynek nyertese a rozsnyói Pál-Baláž Karmen lett. A felvidéki énekes így második alkalommal jutott tovább első helyről a TV2-n zajló műsorban.

Ezúttal is két alkalommal álltak a színpadra a versenyzők, szólóban és duettekben.

Karmen az első körben a világhírű, többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő, Celine Dion bőrébe bújt és az egyik legnagyobb slágerét, a The Power Of Love című balladát adta elő. Kitűnően énekelt és a zsűritől a maximális 30 pontot kapta.

 

 

A műsor utolsó fellépőiként Karmen és Venczli Zóra álltak színpadra, akik Madonna és Britney Spears közös Me Against The Music című dalát mutatták be a nézőknek.

 

 

A zsűri pontjai alapján a megosztott első helyen végzett Karmen, amihez a végén a nézők szavazatait is hozzáadták. Így összesítésben ő lett a nap győztese és jutott elsőként a Sztárban sztár leszek döntőjébe.

 

 

Az adás kiesője végül Venczli Zóra lett. 

A műsor végén ismét kiosztásra kerültek a feladatokat is, Karmen a döntőben az ausztrál énekesnő és zeneszerző, Sia bőrébe bújik, valamint egy sztárduettben is színpadra áll. A potenciális jelöltek köztt ott van a szintén felvidéki Takács Nikolas is, de hogy kivel is láthatjuk majd, az csak a jövőhét folyamán derül ki.

EZ, ATEMPO.sk