Jelentkezz! - XX. Peronmusic Tehetségkutató Fesztivál

Peron Music Tehetségkutató

A Peron Music Alapítvány idén is pályázatot ír ki a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok részére, a XX. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre. Tavaly a döntőben az ímelyi Gilotin képviselte Felvidéket.

A pályázat kétfordulós. Nevezési díjat csak a döntőbe jutott zenekaroknak kell fizetni, melynek összege 10 000 Ft.

Az első forduló keretében várják a jelentkezéseket. A zenekarok 1 saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni (kizárólag SoundCloud vagy YouTube linkeket fogadnak el). A kitöltött űrlap mellé csatolni kell 1 db nagyfelbontású zenekari fotót "jpg" formátumban.

A jelentkezési határidő 2015. augusztus 1.

Online regisztráció

A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül összesen 10 előadót hívnak meg a döntőre, amelyről professzionális, digitális technikával készült videó- és hangfelvétel készül.

További négy zenekar a területi döntőkről kerülhet Tatabányára: Felvidék (Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléje), Paks, Székelyudvarhely és Balatonboglár.

A második fordulóra, a döntőre Tatabányán a Vértes Agorájában kerül sor 2015. szeptember 26-án.

A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várnak, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc műsoridő áll majd rendelkezésére. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét.

A számos értékes nyeremény túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2015. évi Hangfoglaló Magyarország döntőjébe Budapestre.

ATEMPO.sk