Én vagyok Te! – „dalcserés támadásra” készülnek a hazai zenészek az M2 Petőfi TV új műsorában

Csapó Dóra és Csitári Gergely, Csiti zenei kalandra invitálja a magyar könnyűzenei élet szereplőit. Az Én vagyok Te! című vadonatúj műsorban három ismert előadó és három népszerű dal cserélődik fel sorsolás útján, ezzel valódi házi buli hangulatot teremtve az A38 hajón és a képernyőn keresztül a nézők otthonában.

Hogyan változhat át egy-egy jól ismert dal, ha az eredeti szerzőjétől egy egészen más stílusban tevékenykedő zenész kezébe kerül?

A megújult M2 Petőfi TV Én vagyok Te! című műsorából kiderül, amelyben különböző könnyűzenei műfajok és a hazai zenei színtér legizgalmasabb előadói találkoznak, minden csütörtökön 21:35-től. A műsor formátuma nemcsak a nézőknek rendkívül szórakoztató, a zenészek is kedvelik, hiszen kreativitásuk új oldalát mutathatják meg, amire eddig nem volt fórum.

A zenészek játéka közben Csapó Dóra és Csitári Gergely, Csiti karmesterkednek, akik

sorsolással döntik el, hogy az adásban szereplő zenészek közül ki dolgozza fel az aktuális slágert.

Az első adásban Kovácsovics Fruzsina, Gerendás Dani és Dárdai Blanka duója, valamint a Tha Shudras komponálta saját ízlésére egymás dalait, ezt követőn Jónás Vera, Závodi Marci és a Prove dolgozták át a különböző szerzeményeket.

De a következő csapatokkal is találkozhatunk a jövőben:

Ruby Harlem, Hajdu Erik és a YesYes
Damara, Kolibri és Nagy Bogi
Holy Chicks, Zaporozsec és az Oliver from Earth
Miss Mood, PENNHURST és Szeder

 

Én vagyok Te! a zenészek játéka, minden csütörtökön 21:35-től az M2 Petőfi TV-ben!

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk