Pál-Baláž Karmen „ezer arca” - így jutott a rozsnyói lány a Sztárban sztár leszek! döntőjébe (+VIDEÓ)

Vasárnap véget ér a Sztárban Sztár leszek! showműsor és kiderül, ki nyeri 2021-ben a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a vele járó 10 millió forintot és a lemezszerződést.

Egész a fináléig menetelt a rozsnyói Pál-Baláž Karmen is, aki a műsor folyamán igazi mélységeket és magasságokat élhetett át. Két alkalommal ő lett a nap győztese, így mindenképp az egyik nagy esélyese a műsornak.

„Csak is pozitív gondolatokkal és nagyon motiváltan készülök a vasárnapi döntőre, hisz boldog vagyok, hogy itt lehetek, hogy idáig eljutottam. Tudom, hogy a maximumot fogom adni a színpadon és nagyon fogom élvezni a produkciókat. Erre törekszem, törekedtem minden héten.” - árulta el portálunknak Karmen.

Hozzá tette, hogy a galántai Takács Nikolassal fog duettezni és Keresztes Ildikó bőrébe is belebújik, így nagyon izgalmas előadások várnak ránk a képernyők előtt vasárnap.

 

Pál-Baláž Karmen és Takács Nikolas

 

„Már most érzékelem, hogy ez a műsor többet adott nekem, mint azt az elején gondoltam. Ezért az egyik legjobb döntésemnek tartom, hogy jelentkeztem a Sztárban sztár leszek!-be.” - mondta a rozsnyói énekes, aki SIA dalát is előadja a döntőben.

„Rengeteg új értékes tapasztalattal gazdagodtam, amelyeket sehol máshol nem szerezhetem volna meg. Nagyon profi csapat vesz minket körül a műsor folyamán, amiért hálás vagyok, és nagyon élvezem a közös munkát. És új barátokat is szereztem az énekestársaim személyben, nagyon jól kijövünk mindenkivel és nem versenytársaknak tekintjük egymást.”

A fináléban viszont már csak a nézőkön múlik, ki örülhet majd a győzelemnek, a mesterek csupán véleményezhetnek, nem pontozhatnak. Így nagyon fontos lesz majd, hogy szavazzunk Karmenre!

 

Mutatjuk, hogy is jutott a legjobb énekes közé Karmen.
(VIDEÓK)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnap, 19.30-tól a TV2-n látható a műsor, szavazni pedig a TV2 Live aplikációval lehet. Érdemes letölteni!

EZ, ATEMPO.sk