Online koncerttel indul Szarka Tamás karácsonyi lemezbemutató turnéja

November közepén jelent meg Szarka Tamás új, különleges kiadványa Európa karácsonya címmel. A lemezt egy turné keretében mutatja be, melynek első állomása Érsekújvár. A bejelentett lezárások miatt advent első vasárnapján ONLINE valósul meg a nyitókoncert, amit a világ bármely pontjáról követhetünk.

ITT NÉZD ONLINE

A turné következő állomásai már magyarországi helyszínek, ahol nincsenek betiltva a rendezvények. Így decemberben négy alkalommal hallhatja a közönség élőben az új anyagot.

TURNÉ

November 28., 18.00 - ONLINE
December 11., 18.00 - ELEK, Katolikus templom
December 18., 19.00 - Győr, Richter terem
December 19., 15.00 - Budapest, Millenáris Park, Nemzeti Táncszínház
December 28., 19.00 - Budapest, Uránia Filmszínház

 

Európa karácsonya – népszerű művészek is közreműködtek Szarka Tamás ünnepei lemezén (+VIDEÓ)

A koncert anyaga a karácsonyi misztériumot, mint ünnepet, közösségteremtést, hagyományt és az ezekben született újat járja körül.

„Mindig érdekes betekinteni más európai nemzetek karácsonyi zenei világába is, hogy ők milyen dalokkal ünneplik sok–sok száz éve az egyik legszebb keresztény ünnepünket.“ - mondta Szarka Tamás az új albummal kapcsolatban, ahol a legismertebb európai karácsonyi dallamokat öltöztette új köntösbe.

 

Szarka Tamás - Európa karácsonya

 

A zene mellett Szarka Tamás karácsonyi versei Pápai Erika, Pindroch Csaba, Piros Ildikó, Rudolf Péter, Trokán Anna, Ugron Zsolna és Földes László Hobó tolmácsolásában hallhatók.

Szarka Tamás zenéje hitünket erősíti, és ez a legtöbb, amit a zene adhat.

Roni, ATEMPO.sk