Bemutatták az Oscar-díjas magyar rendező új filmjét, amelyben Bárdos Judit csalót alakít (FOTÓK)

Bemutatták az Oscar-díjas magyar rendező új filmjét, amelyben Bárdos Judit csalót alakít (FOTÓK)

Elkészült Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az unoka. A Mindenki című élőszereplős rövidfilmjével 2017-ben Oscar-díjat kapott alkotó mozija egy fordulatos thriller legendás színészek közreműködéséve. A szereplők között ott van a felvidéki Bárdos Judit is, aki egy csalót alakít.

A napjainkban játszódó bosszútörténet főhőse egy szelíd, illedelmes irodista fiú, Rudi (Blahó Gergő). Miután imádott nagyapja (Jordán Tamás) egy lelketlen csalás áldozata lesz, elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot. Ehhez találékonyságra, rafinériára és önbizalomra van szüksége – meg egy csapat szövetségesre.

 

 

"Ennek a filmnek egy, a családommal történt eset az alapja, de szinte mindegyik eddigi filmem a valóságban megtörtént eseményen alapul és mindig kapcsolódtak valamilyen olyan valós érzelemhez, amit egyszer valahol megéltem vagy átéltem" – mondta korábban Deák Kristóf.

 

Az unoka

 

A filmet Budapesten mutatták be, ahol megjelent a film minden szereplője. Ott volt a címszerepet játszó, egyúttal első filmes főszerepében látható Blahó Gergő, a nagyapját alakító Jordán Tamás, továbbá többek között Döbrösi Laura, Jászberényi Gábor, Bárdos Judit, Pogány Judit, Papp János, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Kertész Péter, Mikó István és Baranyi László is.

 

Az unoka

 

Az unoka január 6-án kerül a mozikba, de az ünnepek között már premier előtt is látható számos magyarországi helyszínen.

 

Az unoka

 

Az unoka

 

Az unoka

 

Roni, ATEMPO.sk
Fotó: Az unoka Facebook oldala