Ismét várják a pályaműveket - 5. Kicsi Hang zenei és rajzpályázat

Indul a 5. Kicsi Hang zenei és rajzpályázat

Immár ötödik alkalommal hirdeti meg a Kicsi Hang verséneklő együttes zenei és rajzpályázatát óvodások és iskolások részére, amley 2015. február 15-től 2015. április 15-ig tart. A tavalyi versenybe majd 10 iskola nevezett és több mint 150 rajz érkezett. Az idei pályázatok részletei itt olvasható:

 

A zenei pályázat szabályai

A Kicsi Hang verséneklő együttes 5. alkalommal zenei pályázatot hirdet alap- és középiskolák, valamint óvodások részére. A verseny a www.facebook.com/kicsihang oldalon zajlik, a közönség internetes szavazással dönti el, hogy kié a nyertes pályamű.

A versenyszám a Kicsi Hang verséneklő együttes megzenésített verseinek repertoárjából kiválasztott dal kell hogy legyen, amelyet az iskola ill. óvoda kórusa vagy pár jóhangú énekese énekel. Minden pályamű egy pályázatnak számít, az iskolák, óvodák viszont több pályaművet is beküldhetnek.

A kiválasztott Kicsi Hang megzenésítést pl. telefonnal vagy fényképezőgéppel rögzítve a kicsihang@gmail.com cimre várjuk!

A pályaművet kísérő levélben kérjük feltüntetni a pályázó iskola nevét, elérhetőségét, valamint a pályamű megnevezését is! A zenei pályázaton csak iskolák vagy óvodák pályázhatnak (minimum 2 fő)! Nincs pályázati regisztrációs költség!

A beküldött pályaműveket a www.facebook.com/kicsihang oldalon tesszük közzé, ahol azt bárki meghallgathatja és véleményt mondhat a megzenésítések feldolgozásáról.

A beküldött pályázati anyagot elnevezése szerint azonosítjuk.

A pályázatokat 2015. február 15-től a kicsihang@gmail.com e-mailcímre várjuk, a verseny 2015. április 15-ig tart!

 

Az első három legtöbbet TETSZIKelt/LÁJKolt pályamű nyereménye:

1. helyezés – a Kicsi Hang verséneklő együttes koncertje a győztes iskolában, a 2014/15-es tanév tavaszi félévében;
2. helyezés – a Kicsi Hang verséneklő együttes Ki viszi át? című limitált kiadású CD-je.
3. helyezés – a Kicsi Hang verséneklő együttes Hajónapló 2. című albuma.

 

A rajzpályázat szabályai

A Kicsi Hang verséneklő együttes gyermek- és ifjúsági rajzpályázatot hirdet óvodák, alap-, középiskolák és minden érdeklődő fiatal számára.

A verseny a www.facebook.com/kicsihang oldalon zajlik, a közönség internetes szavazással dönti el, hogy kié a nyertes pályamű. Minden pályamű egy pályázatnak számít, egy pályázó több pályaművet is beküldhet! Egyéni és csoportos jelentkezők is pályázhatnak, korra és létszámra való tekintet nélkül!

A rajzpályázatnak témái a következők:

1. A Kicsi Hang
2. Juhász Gyula: Szerelem
3. Morc kapitány és Jázmin tündér
4. Barak László: Altatódal (Aludj karomban)

A pályaművek szkennelt változatait a kicsihang@gmail.com e-mailcímre várjuk! A rajz méretezése és készítési technikája szabadon választható (pl. grafit, zsírkréta, vízfesték, tempera stb.). A pályaművet kísérő levélben szükséges feltüntetni a pályázó nevét, elérhetőségét, valamint a pályamű megnevezését is. A pályázat ingyenes, pályázati regisztrációs költség nincs!

A beküldött pályaműveket a www.facebook.com/kicsihang oldalon tesszük közzé, ahol azt bárki megnézheti és véleményt mondhat az alkotásokról!

A beküldött pályázati anyagot elnevezése szerint azonosítjuk.

A pályázatokat 2015. február 15-től a kicsihang@gmail.com címre várjuk, a verseny 2015. április 15-ig tart!

 

Az első három legtöbbet TETSZIKelt/LÁJKolt pályamű nyereménye

1. helyezés – a Kicsi Hang verséneklő együttes koncertje a győztes (diák) iskolájában, a 2014/15-es tanév tavaszi félévében
2. helyezés – a Kicsi Hang verséneklő együttes Hajónapló 2. című albuma
3. helyezés – a Kicsi Hang verséneklő együttes Induljunk Betlehembe című lemeze

ATEMPO.sk