Tavaszi mini turnéra indul a The Butchers

Az enyhítéseket követve az idén 10 éves somorjai The Butchers zenekar is visszatér a színpadokra, hogy újra a húrok közé csapjanak. Márciusra egy kisebb 3 állomásos turnéra vállalkozott a felvidéki csapat, amely keretén belül újra fellépnek Magyarországon is.

 

 

„Kovács Kornél, A Nyughatatlan zenekar frontembere még múlt év szeptemberében keresett meg minket azzal, hogy örülne, ha részt vennénk egy készülődő turnés projektben.

Nagyon örültünk a felkérésnek és természetesen igent mondtunk. A turné keretén belül fellépünk Esztergomban, Budapesten és az egyik kedvenc felvidéki klubunkban a dunaszerdahelyi NFG-ben is.” - árulta el Hushegyi János, a zenekar gitárosa.

 

 

A mini turné során a The Butchers a Balkán Trió és a Bordó Sárkány zenekarokkal fog fellépni. A koncertsorozat március 5-én kezdődik az esztergomi Rugby Clubban, majd március 19-én a dunaszerdahelyi NFG Klubban folytatódik és március 24-én a budapesti Backstage Pubban zárul.

 

The Butchers - Forma Fest

 

„Nagyon örülünk, hogy újra színpadra léphetünk. A tél során sokat dolgoztunk a próbateremben, összeraktunk pár új számot és már nagyon várjuk, hogy ezeket végre megmutathassuk közönségnek is. Persze mellette a régi számainkat is fogjuk játszani, tehát ütős repertoárral készülünk.” - tette hozzá Hushegyi András, a zenekar frontembere.

OTT JÁRTUNK: A hazai fellépők sem hiányozhattak a Forma Festről

Az eseménysorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jött létre.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Archívum, Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk