Az Ifjú Szivek így segíti a háború elől menekülőket

Az Ifjú Szivek Táncszínház márciusi előadásainak bevételét nyilvános gyűjtés keretében a háború elől menekülőknek ajánlja fel. Online jegyvásárlással a nézők is tudják támogatni a rászorulókat. A jegybevételből befolyt összeg a “Človek v ohrození” nonprofit szervezet számlájára kerül.

Márciusban utoljára vetíti a társulat Kötelező érvényű javaslat című táncszínházi előadását, Giuoco Piano – Traditional String Quartet című koncertjét és a Trepp Platform színházi előadását, az Ádám almáit, a navstevnik.online felületén. A táncszínház az előadásokból származó bevételét az Ukrajnából menekülők megsegítésére ajánlja.

 

Ifjú Szivek Táncszínház

 

“Mindannyiunkat megvisel, ami jelenleg Ukrajnában történik. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki éljen a rendelkezésére álló lehetőségekkel és segítsen, ahol tud. Mi a műsorainkon keresztül igyekszünk ezt megtenni. Az online stream előadás kiváló formátum, nincs földrajzi akadálya annak, hogy bárki, bárhol a világon jegyet váltson ezekre a darabokra. Bízom benne, hogy sikerül mozgósítanunk a Szivek közönségét és így közösen segíthetünk ebben a rendkívüli helyzetben” - mondta Varsányi Zsófi, tánckarvezető.

Az előadásokra a navstevnik.online felületén lehet jegyet vásárolni, 7 euró, vagy támogatói jegy esetében 14 euró értékben. Az előadásokra a következő időpontokban kerül sor:

  • 2022. március 16. – Giuoco Piano – Traditional String Quartet, koncert
  • 2022. március 20. – Kötelező érvényű javaslat, táncszínházi előadás
  • 2022. március 23. – Ádám almái, színházi előadás
  • 2022. március 27. – Ádám almái, színházi előadás

 

Ifjú Szivek Táncszínház

 

A jegybevételből befolyt összeget a táncszínház a Človek v ohrození nonprofit szervezet transzparens bankszámlájára utalja. Az Ifjú Szivek Táncszínház bevétele a jegybevétel 80%-a, ami egy eladott jegy esetében 5.60 euró, támogatói jegy esetében 11.20 euró. A jegybevételből származó összeggel a társulat a 000-2022-019162-es regiszterszámú, SVS-OVS2-2022/019162-003-as iratszámú „SOS Človek 2022/2023“ című nyilvános gyűjtést támogatja, amely 2022. március 10-én kezdődött és 2023. február 14-ig tart.

ATEMPO.sk