Ma este kezdőik a Csináljuk a fesztivált! a tévében – mutatjuk a fellépőket

A Duna új, grandiózus showműsora elsőként a mozi aranykorába repíti vissza a tévénézőket.

10 hetes zenei idő- és stílusutazás várja a Duna nézőit szombat esténként, miközben az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét kereshetik. A showműsor évtizedes bontásban és ismert előadók tolmácsolásában, eredeti hangszerelésben, de korszerű hangzásban, valamint fergeteges színpadképpel mutatja be a nézőknek az elmúlt 100 év korszakos dalait.

Csináljuk a fesztivált! - új zenés showműsorban keresik az évszázad slágerét

A produkciókat a közönség mellett Balázs Klári és Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Boros Csaba, valamint a Z-generációt képviselő Nagy Bogi értékelik. A csatorna két jól ismert arca, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre műsorvezetőként irányítják az eseményeket.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

Az első adás az egyik legkülönlegesebb forduló lesz: több évtized dalait öleli fel, a 20-as, 30-as, 40-es és az 50-es évek szerzeményei is megjelennek benne. Ekkoriban a legnépszerűbb zenéket még a mozi szállította - a filmes slágerek megidézésében hazánk legnépszerűbb sztárelőadói működnek közre.

Ott lesz többek közt Janicsák Veca, Peller Károly, Kovácsovics Fruzsina, Pál Dénes, Tóth Gabi, Kocsis Tibor, Kozma Orsi és Molnár Gábor, Galambos Dorina és Molnár Tibor (Trap kapitány), Miklósa Erika és Dolhai Attila, valamint Orsovai Reni is.

A showban a fellépő énekeseken túl a korszaknak megfelelő stílusú látvány szórakoztatja majd a nézőket.

A Csináljuk a fesztivált! évadnyitó adása március 19-én, szombat este 19:35-kor kezdődik a Dunán, amelyet ONLINE is követhetünk.

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk
Fotó: Balogh Zoltán / MTI