Ismeretlen történetek - Cséfalvay Á. András, az ATEMPO.sk fotósának első kiállítása nyílik szülővárosában

A számos díjjal elismert Cséfalvay Á. András fényképész, fotóriporter első kiállítása nyílik meg szülővárosában 2022. június 2-án, csütörtökön 17.30-kor a dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola kiállítótermében, a XXX. Dunaszerdahelyi Zenei Napok keretében.

Az ATEMPO.sk fotósának legismertebb sorozata, az Ismeretlen történetek alkotásai lesznek láthatóak, melyen már közel négy éve dolgozik.

András a különleges emberekről készült dokumentarista fotóival számos díjat nyert az elmúlt években a Magyar, a Szlovák és a Cseh Sajtófotó Pályázaton.

 

Cséfalvay Á. András

Kutyaterápia

 

A kiállítás kurátora Ferdics Béla képzőművész, a művészeti iskola tanára, aki az eseményt meg is nyitja.

A megnyitó után a somorjai Harmonia Classica kamarazenekar és a Művészeti Alapiskola tanárai adnak hangversenyt az iskola koncerttermében. Mindkét esemény díjtalanul látogatható. 

András Dunaszerdahelyen született, 2011-ben a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetemen tanári diplomát szerzett, majd 2016-ban Szlovák Műszaki Egyetem Dizájn szakát is elvégezte. Fotóriporterként együttműködik számos felvidéki portállal, magazinnal.

 

2017-ben a Slovak Press Photo gáláján részesült elismerésben, amikor is a Művészet és showbiznis kategóriában harmadik helyezés ért el

2018-ban a Czech Press Photo ünnepélyes gáláján kapott különdíjat a a szenci Nefelejcs Házban készült fotójáért

2019-ben a Magyar Sajtófotó Pályázaton díjazták két kategóriában is és ért el második és harmadik helyezést

2019 októberében a Szlovák Sajtófotó riport kategóriájának győztese lett Vivien sorozatával

2020-ban a Magyar Sajtófotó Pályázaton ért el első helyezést a Mindennapi élet kategóriában

EZ, ATEMPO.sk