A születésnapos Johnny Depp közös albumot ad ki Jeff Beckkel (+VIDEÓ)

A születésnapos Johnny Depp közös albumot ad ki Jeff Beckkel (+VIDEÓ)

A volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perét a héten megnyerő Johnny Depp közös albumot ad ki júliusban Jeff Beck gitárossal - írta meg pénteken a The Guardian.

Depp a virginiai esküdtek ítéletre várva két koncerten is fellépett a minap Nagy-Britanniában Beckkel. A színész-zenész csütörtökön, a Gatesheadben rendezett újabb koncerten lépett fel vendégelőadóként. Beck az estén a közönségnek elmondta:

öt éve találkozott Depp-pel, és azóta egyfolytában nevetnek, de közben egy közös lemezt is készítettek. "Nem tudom hogy történt, de júliusban már kint lesz" - tette hozzá a színpadon.

A tervezett közös lemezről először 2020 áprilisában tett említést Depp az Instagramján. A bejegyzésben "drága barátjának, testvérének és gitárhősei egyikének" nevezte a zenészt.

A lemezfelvétel alatt egy számot már előzetesen kiadtak: John Lennon Isolation című dalának feldolgozását a koronavírus-járvány miatti karanténidőszakra rímelve.

 

 

Depp akkor azzal ajánlotta a számot, hogy "Lennon költői szépségű prófétikus szavai miatt Jeff és én úgy éreztük, hogy szövegeinek mélysége különösen illik ahhoz, ami most történik".

A Karib-tenger kalózainak főszerepét alakító Depp régóta zenél, többek között a Hollywood Vampires együttesben Alice Cooper és Joe Perry mellett.

ATEMPO.sk / MTI