Koncerten lett rosszul Carlos Santana (VIDEÓ)

A legendás gitáros állítása szerint "a kimerültségtől és kiszáradástól" lett rosszul.

Santanát, aki a Detroit melletti Pine Knob Music Theatre színpadán lett rosszul, a stábja támogatta ki. A közönségnek búcsút intő sztárt kórházba szállították megfigyelésre.

A 74 éves gitáros zenei menedzsere, Michael Vrionis közleményben nyugtatta a rajongókat, hogy Santana már jól van. A közösségi oldalán azzal magyarázta a történteket, hogy "elfelejtett enni és inni", ezért kiszáradt és legyengült.

 

 

A gitáros jelenleg Amerikát járja a Miraculous Supernatural című koncertkörúttal és a pennsylvaniai Burgettstownba meghirdetett koncertet is el kell halasztaniuk egy későbbi időpontra.

Tavaly decemberben Santana Las Vegas-i fellépéseinek egy részét kényszerült lemondani egy szívével kapcsolatos "nem tervezett" beavatkozás miatt. A Miraculous Supernatural turnét márciusban kezdte el.

Santanát minden idők egyik legnagyobb gitárosának tartják, köszönhetően a jellegzetes stílusnak, amelyet hosszú, kitartott hangok, izgalmas futamok és latin ritmusok jellemeznek. Prince szerint nagyobb hatással volt rá, mint Jimi Hendrix, mert, mint mondta "szebben játszott."

1998-ban bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. A Rolling Stone magazin pedig 2015-ben a 20. helyre sorolta a minden idők 100 legjobb gitárosának listáján.

ATEMPO.sk