Jelentkezz! Jön a kilencedik Tehetség a Tét énekverseny

Tehetség a Tét

Idén is folytatódik a TAT, azaz Tehetség a Tét elnevezésű rendezvénysorozat Cool Club Slovakia Polgári Társulás szervezésében. Célja, hogy a régiónkban (elsősorban a komáromi és az érsekújvári) élő tehetséges fiataloknak lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra, és ezzel hozzásegítse őket további fellépési lehetőségekhez.

Ezúttal új köntösben, új játékszabályokkal és új helyszíneken rendezik meg a tehetségkutató. A két leglényegesebb változás az, hogy egyénileg lehet jelentkezni és idén csak énekes kategóriában hirdetnek versenyt.

2015. március 31-ig várják a 15-25 év közötti fiatalok jelentkezését a coolclubcc01@gmail.com email címre. A válogatóra 2015. április 3-án ifjúságfalvai kultúrházban kerül sor.

A sorozatba 10 énekest választanak ki, akik 7 fordulón keresztül különböző helyszíneken mutatkoznak be két-két dallal. A verseny májustól augusztus 22-éig, a Gútai gáláig tart.

A résztvevőknek a fele kapja meg a fődíjat, ami egy saját szám elkészítését és stúdióban való feléneklését jelenti. A verseny győztese különdíjban részesül és elkészítheti saját videoklipjét. A dalokat a kisbéri Pécsváradi Zoltán írja és hangszereli. Ezen kívül minden résztvevőnek egy évig fellépési lehetőséget is biztosítanak.

 

Néhány dal a tavalyi résztvevőktől:

ATEMPO.sk