Az Omega és vendégeik jubileumi szuperkoncertre készülnek

Az ikonikus rockzenekar - a legnagyobb hazai zenészek és énekesek közreműködésével - nagyszabású produkcióval ünnepli alapítása 60. évfordulóját.

Szimfonikus koncerttel, egy különleges, szabadtéri helyszínen tisztelegnek az Omega előtt július 24-én, vasárnap este. A produkcióban neves előadóművészek, szimfonikus zenekar kíséretével szólaltatják meg a rockzenekar halhatatlan slágereit.

A művészek már hetek óta próbálnak; többek között Miklósa Erika operaénekes, Király Linda énekes, Roby Lakatos hegedűművész, Dolhai Attila és Szabó Győző színművész, valamint Bolyki Balázs énekes, zeneszerző, dalszövegíró vesznek részt a szuperprodukcióban. A „Naplemente” címet viselő koncerttel az együttes régi álma valósulhat meg. Az est házigazdája Jordán Tamás lesz.

„Évek óta tervezzük, hogy egy nagyszabású emlékkoncertet szervezzünk a Balaton-partra, de Benkő László és Mihály Tamás, majd a frontember, Kóbor János halála sajnos felülírta az elképzeléseinket. Mecky nagyon szeretett volna Keszthelyen egy emlékezetes koncertet csinálni, így tisztelegve az elhunyt tagok előtt. Most már neki is szólnak a dalok” – nyilatkozta Trunkos András, az Omega menedzsere.

Bolyki Balázs néhány kulisszatitkot is elárult. „Sok meglepetéssel készülünk. Lepés Gábor zeneszerző ötlete nyomán a nagy Omega-opuszok helyett olyan dalokból állt össze a műsor, amelyek kevésbé ismertek a nagyközönség számára. Voltak olyan dalok, amelyekkel még mi, zenészek sem találkoztunk” – hangsúlyozta a Bolyki Balázs Soul & Gospel Kórus vezetője.

ATEMPO.sk / MTVA