Darázscsípés okozta Ribarics Tamás, a Tales Of Evening gitárosának halálát

Vecsei H. Miklós főszereplésével és Koltai Lajos rendezésében készül a Semmelweis-film

46 éve korában meghalt Ribarics Tamás rockzenész, a Tales of Evening zenekar gitárosa. A hírt a H-Music Hungary lemezkiadó jelentette be közösségi oldalán.

A zenész egy darázscsípés miatt kritikus, kómás állapotba került, és hiába küzdött 13 napig, szervezete végül feladta, és „elvesztette a harcot”.

Családja így búcsúzott a gitáros közösségi oldalán: “Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Tudom, hogy több ezren szorítottatok nekem, imádkoztatok értem, és a mai napon 10:55-ig kerestem a kiutat testem sötét rabságából. Sajnos nem találtam meg a hozzátok visszavezető utat. Könnyezve, egyik kedvenc dalommal a fülemben elmentem örökre … Búcsúzom tőletek … drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim…”

OTT VOLTUNK: A Tales of Evening zúzott a Bánki Nyárban

A 2011-ben alakult Tales of Evening is búcsúzott gitárosuktól: „Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Bartátunknak, zenésztársunknak. Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz.”

ATEMPO.sk
Fotó: Tales of Evening