Megvan, mikor indul az X-Faktor 2022-es évada az új mentorral

Megvan, mikor indul az X-Faktor 2022-es évada az új mentorral

Az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor 2022-ben is folytatódik. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett új női mentor érkezik Herceg Erika személyében.

Az új évad szeptember 3-án, szombat 20.00 órakor startol a válogatókkal, ahol kiderül kik jutnak idén a táborba, majd a mentorházba onnan pedig az élő showba.

2022-ben is rengetegen jelentkeztek és vállalkoztak arra, hogy a mentorok előtt bizonyítsák a tehetségüket. Az énekesek és zenekarok pedig mindent meg is tesznek azért, hogy elkápráztassák a mentorokat. Herceg Erika sokszor a könnyeivel és mentortársaival küzd majd, Gáspár Laci idén sem rejti véka alá a véleményét, ha a jó vagy éppen rossz produkciókat kell értékelnie, Puskás Petit nehéz döntések elé állítják a versenyzők, ByeAlex idén az új szabályrendszernek köszönhetően sok izgalmat ígér.

Miller Dávid az X-Faktor 2022 műsorvezetője a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket.

A válogatók után pedig érkezik majd a Tábor és a Mentorház, így szombaton este az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor adásait majd az X-Stage kíséri, Odettel és Lalival, akik a forgatásokon a színfalak mögött faggatják a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkeznek az RTL Most-on, az X-Faktor adások után.

Roni, ATEMPO.sk / RTL Klub
Fotó: RTL Klub